micore

Micore XW53cc

– Snygg, kaxig och uppseendeväckande!

Micore Xw53cc är ralativt ny i Micorefamiljen. Denna gången har vi dragit lite mer i linjerna och försökt översätta SUV-tänket till familjebåtar. Med högre fribord och kraftigare relingslist får man känslan av en större båt. Sjöegenskaperna är förstklassiga och båten beter sig otroligt bra även i grov sjö.

Vi har här valt att göra en bekväm formgjuten soffa så långt bak i båten som möjligt vilket gör att man sitter väldigt stabilt eftersom båten rör sig som minst desto längre bak man sitter. Under sittbänken i aktern finns ett kapellgarage för den som vill ha ett akterkapell.

Båten är utrustad med ankarbox i fören och aktern samt fyra stycken stuvar inuti båten. Stuven i styrkonsolen är väl tilltagen. I luckan till stuvfacket i pulpeten finns ett ledljus som lyser upp Micore logotypen när mörkret faller in.

Fast tank, hydraulstyrning och USB uttag är standard på båten.

 Förmånlig finansiering via Swedbank Finans och Wasa Kredit

Detaljer

Specifikationer

Längd: 530 cm
Bredd: 218 cm
Vikt: 650 kg
Antal Personer: 6 st
Rek Motor: 60-100 hk
Bränsletank: 63 l
Bottenvinkel: 16 grader

Standardutrusning

Hydraulstyrning
Fast tank 63 liter
Lanterna för & akter
Pulpetöverdrag
Aktersoffa för 2 personer
Telefonhållare på styrkonsolen
Syrafasta räcken & pollare
Regndränerad innerline
Elektrisk länspump
Handlänspump
USB uttag
LED-ljus i pulpetluckan
Upplyst Micore logo i lucka på styrkonsolen
Syrafast plåt i akterspegeln
Stöldmärkt Securmark
Badstege
Låsögla Klass 3
Brandsläckare
Sofföverdrag
 
CE-märkt
Dynsats för
dynsats micore 570cc

Dynsats för

Höj komforten betydligt för medpassagerare med en dynsats. Den här dynsatsen gör de två bänkarna i fören mer komfortabla med två bänkdynor.

Pris: 3 900 kr

Sunbed
Upload Image...

Sunbed

Med denna gjutna glasfiberplatta samt dynor bäddas fören till en solvänlig Sunbed.

Pris: 6 900 kr

Durkbeklädnad teak eller marinefloor

Durkbeklädnad. Teak & Marinefloor

Teaklaminatdäck

Pris: 8 900 kr

Marinefloor durkmatta i grått

Pris: 8900:-

Vattenskidbåge

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör  för den som vill nyttja sin båt för vattensport  och med denna tuffa nyhet blir båten extra stöddig.

Pris: 6 500 kr

Bord med drickhållare

Praktiskt bord med två drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller förutom Xw63. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris: 2 700 kr

Kapell
Upload Image...

Kapellet är praktiskt för dej som använder din båt även när inte vädret är tipp-topp. Med ett kapell sitter du än mer skyddat, det blir som en liten akterhytt. Det är försett med gott om rutor för att sikten ska vara bra. Levereras i mörkgrå snyggt vattenavvisande material. Det finns en bakstycke att köpa till, som lätt sätts ihop med kapellet med dragkedja. Snabbt och enkelt att sätta upp och plocka ner och går dessutom utmärkt att gömma i durkluckan i fram.

Pris: 11 900 kr

Flaggstång med flagga
flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris: 1200 kr

Marinstereo Fusion 55, iPhone/iPod/Radio

En marinstereo resistent mot salt, vatten och UV låter dej njuta av din musik även på sjön via blåtand! Priset inkluderar AM/FM radiomottagare samt två marinhögtalare. Den inbyggda förstärkaren har 2 kanaler på totalt 80W effekt (2x40W), enheten har dessutom en lågnivå utgång för subwoofer eller extern förstärkare.
Fusion är ett väletablerat Nya Zeeländskt företag inom såväl bil som marinljud, klicka på länken för mer info om stereon: Fusion på Comstedts hemsida.

Pris: 6600 kr