micore

Micore Xw63cc

-Nyhet 2020!

Den omåttligt populära Micore 626 har nu blivit uppdaterad till Micore XW63CC. En spännande båt som är perfekt till familjeliv, vattensport och fiske.

Båten passar utmärkt att ta sig ut på havet även i lite hårdare sjö och erbjuder dig och familjen fantastiska sjöegenskaper.

Båten har blivit något längre än 628an och kan därför nu riggas upp till 200HK.

 

Kontakta oss på WestGear för mer information och kostnadsförslag på finansiering.Förmånlig finansiering via Swedbank Finans och Wasa Kredit

Detaljer

Specifikationer

Längd: 645 cm
Bredd: 240 cm
Vikt: 870 kg
Max pers: 6
Rek motor: 100 – 200hk

Standardutrustning

Dynor i hela båten
Hydraulstyrning
Fast tank 93 liter
Sportstolar
Klass 3 ögla
Regndränering
Badstege
USB uttag
Brandsläckare
Marinefloor -durkmatta i grått
LED-ljus fören 2×1000 Raw lumens
LED-ljus under ratten
LED-ljus under sittbänkar i fören
Upplyst Micore logo pulpet
Lanternor för & akter
Elektrisk länspump med automatik
Manuell länspump
Flippryggstöd på aktersoffan
Telefonhållare på styrkonsolen
Pulpetöverdrag och sofföverdrag
Syrafast plåt i akterspegeln
Stöldmärkt Securmark

CE-märkt

Vid köp av ny båt med Honda motor ingår även Plotter Garmin Echomap 72cv med dubbefrekvensgivare 50/200hz och NMEA motorkabel för att få upp alla motordata på plottern.

Stävstege

En smart stege som gör det lättare att ta sig i land från båten. Luckan i fören är anpassad för att förvara stegen när den inte används.

Pris: 3 900 kr

Akterkapell

Bilden visar akterkapellet till Xw57 men kapellet till Xw63 är i liknande stil. Pulpetet är sidmonterad i Xw57 och mittmonterad i Xw63 så det är klart att det skiljer mellan kapellen.

Pris: 17 900 kr

Vattenskidbåge

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport och med denna tuffa nyhet blir båten extra stöddig.

Pris: 6 500 kr

Teaklaminatdäck

En nyhet för året är att vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på. Klicka på bilderna här till höger för att få upp större bilder, så ser ni varför vi gillar det här laminatet skarpt.

Pris: 17 900 kr

Bord med Soldyna

Bord som kanfällas ned där man sedan lägger i en medföljande dyna för att bilda ett sundeck.

Pris: 8500 kr

Bimini Top
bimini top micore 570 cc

Vi har haft många förfrågningar om bimini top och har nu tagit fram ett sådant praktiskt och snyggt solskydd att pryda din båt med. När biminin inte används fälls den lätt ihop till en “targabåge” där ett svart överdrag sätts över biminins tyg för att skydda detta.

Pris: 9900kr

Flaggstång med flagga
flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris: 1200kr

Marinstereo Fusion MS-RA 55

En marinstereo resistent mot salt, vatten och UV låter dej njuta av din musik även på sjön via blåtand! Priset inkluderar AM/FM radiomottagare samt två marinhögtalare. Den inbyggda förstärkaren har 2 kanaler på totalt 80W effekt (2x40W), enheten har dessutom en lågnivå utgång för subwoofer eller extern förstärkare.
Fusion är ett väletablerat Nya Zeeländskt företag inom såväl bil som marinljud, klicka på länken för mer info om stereon: Fusion på Comstedts hemsida.

Pris: 6600 kr