micore

Micore Xw48sc

– En liten STOR båt!

En av nyheterna i Xw sortimentet  har beteckningen Micore Xw48sc och än en gång har en riktigt sjövänlig båt skapats. En till mått relativt liten styrpulpetsbåt men med känsla av att vara större än den är.

Ofta är de mindre båtarna i ett modellprogram rätt intetsägande så visionen när den här båten låg på ritbordet var att arbeta fram en tuff & snygg styrpulpetare med genomtänkta & fiffiga detaljer, en båt med fina sjöegenskaper för alla som vill ha ett bekvämt båtägande utan att kostnaden blir för hög. Det får vi stolt säga att vi har lyckats med, för visst håller ni med? De höga friborden gör dessutom båten barnvänlig, underhållet är litet och båten är smidig att traila. Samtidigt som njutningen av sjölivet är detsamma som för vilken annan styrpulpetsbåt som helst!

Pulpeten är sidmonterad (därav namnet sc = side console) och har som våra andra “offshore”-modeller en fräck framåtlutad ruta.

Till modellen finns även ett främre uppfällbart fiskedäck samt lägre grabbräcken som tillval om man vill bygga om båten till en sportfiskeanpassad variant. Kontakta oss för mer information.

 Förmånlig finansiering via Swedbank Finans och Wasa Kredit

Detaljer

Specifikationer

Längd: 486 cm
Bredd: 204 cm
Vikt: 400 kg
Max pers: 5
Rek motor: 40 – 80hk

Standardutrusning

Badstege
Lanterna för & akter
Brandsläckare
Styrpulpet med ruta & båge
Syrafasta räcken & pollare
Regndränerad innerline
Pulpetöverdrag
Låsögla klass 3
Dynsats akter
Syrafast plåt i akterspegeln
Stöldmärkt Securmark

Dynsats för 480
micore 480 sc dynsats

Dynor till båten är vårt kanske mest populära tillbehör. Välsydda och riktigt snygga dynor gör färden bahaglig för alla ombord. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Dynsats för till 480 omfattar 2st dynor; en till sittbänken i fören samt till sittbänken framför pulpeten. Dynorna förvaras med fördel i båtens akterstuvutrymme när de inte används.

Pris: 3400 kr

Bord med drickhållare

Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris: 2700 kr

Teaklaminatdäck

En nyhet för året är att vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på.

Pris: 7900 kr

Kapell till Micore 480sc

Ett kvalitetskapell sytt av ett lokalt företag; Vänerkapell. Kapellet skapar en akterhytt, har gott om rutor för god sikt och är enkelt att sätta upp eller stuva undan. Materialet är i mörkgrå snygg vattenavvisande väv. Det finns en bakstycke att köpa till (tyvärr inte på bild ännu), som lätt sätts ihop med kapellet med dragkedja.

Pris: 13900 kr

Kylväska Waeco TCX 14
micore kylväska

Förvaringsutrymmet under sittbänken i fören på Micore 480sc är anpassad i storlek för denna praktiska kylväska från Waeco. Kyler ner till 30°C under omgivningstemperaturen och kan värma till 65°C om så önskas. Kan drivas på både 12V, 24V och 230V. Kylväskan har dessutom ett infällbart handtag så att den enkelt kan bäras i land.

Pris: 2900 kr

Vattenskidbåge
480br vattenskidbåge

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt.

Pris: 2900 kr

Flaggstång med flagga
flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris: 1200kr

Sunbed 480

Denna skiva med dynor bäddas till en solvänlig Sunbed i fören.

Pris: 6400 kr